PHILIPS FIDELIO B8

PHILIPS FIDELIO B8
Zoom - PHILIPS FIDELIO B8
Før musen over billedet for at zoome
PHILIPS FIDELIO B8
PHILIPS FIDELIO B8
PHILIPS FIDELIO B8
Rentefrit pr. mdr.
225,-
Leveret & installeret
Kontant: 7.299,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 7.299,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 8.094,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 225,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 8.094,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 795,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt
Tilbehør

Produktbeskrivelse

PHILIPS FIDELIO B8

Med denne SoundBar-højttaler fra Philips vil du opleve næste udviklingstrin af hjemmebiograflyd. Ambisound-teknologien revolutionerer lydoplevelsen ved at tilføje en højdedimension og skabe et lydlandskab i 3D, som trækker dig ind i en ny verden af audiovisuel realisme.

Design
Højttaleren har et slankt førsteklasses design, der passer sammen med ethvert TV og ind i alle hjem.

Dolby Atmos skaber en højdedimension, som trækker dig ind i handlingen og skaber et komplet 3D-lydlandskab, der realistisk skildrer genstande, som bevæger sig hen over hovedet på dig. Denne avancerede surround-lydteknologi gengiver alt med forbløffende klarhed, fylde, detaljer og dybde i en fantastisk lydkvalitet. Til sammen resulterer det i en lyd, der skaber en effektiv underholdningsoplevelse, som tænder sanserne og inspirerer dine følelser.

Philips Ambisound skaber en virkeligt omsluttende surround-lyd med flere kanaler fra en elegant soundbar. Den giver en omsluttende 5.1-lydoplevelse uden begrænsninger pga. siddeposition, lokaleforhold, størrelse og uden rodet fra flere højttalere og kabler.

220 W, kraftfuld trådløs sub
Philips Fidelio B8 leveres med en kraftfuld trådløs subwoofer på 220 W med en nedadvendt driver på 8", der leverer en kraftig bas.


36 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 225,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 8.094,-. ÅOP 0,00%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 8.094,-. Samlede kreditomkostninger 0,-.

RF36 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 0,- samt levering og installering med en værdi på 795,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking

12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 716,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 8.094,-. ÅOP 11,69%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 8.589,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 795,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
36 mdr. rentefri, hvor du betaler over 36 mdr. med 0% i rente
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

ModelPHILIPS FIDELIO B8
SurroundsystemSoundbar med trådløs subwoofer og 5.1.2-multikanallyd
Total udgangseffekt, W220 Watt
ForbindelsestyperBluetooth, HDMI 4k2K-gennemgang, optisk indgang, Easylink
HDMI 1,4 Ja
LydsystemDolby Atmos, Ambisound og Soft Dome-diskanthøjttalere
LydforbedringDolby TrueHD og DTS
Inkl. fjernbetjeningJa
Mål på anlæg (BxHxD), cm105,8 x 5,2 x 12,0
Vægt på anlæg, kg12,55