TV & Lyd / Fladskærms-TV / 24" - 32" TV
Fladskærm, flat-TV, LCD-TV, Plasma-TV… kært barn, mange navne. Fordelene ved de nye fjernsyn er åbenlyse – de er flotte, billedkvaliteten er fantastisk, de fylder kun lidt og kan hænges på væggen.

Hos L'EASY har vi samlet et bredt udvalg i kendte kvalitetsmærker, så du finder helt sikkert en model, der passer til dine behov.
MEST SOLGT
Philips Full HD Smart TV 32" 32PFS6402
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
 
Værd at vide om fladskærms-tv
 
Skærmstørrelse: HD: Tuner: Skærmtype:
Sortér:
Visning:
Philips Full HD Smart TV 32" 32PFS6402
Finansieret pr. mdr.
119,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.299,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 3.299,-. Løbetid 73 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 4.094,-. ÅOP er 32,48%. Den månedlige ydelse er kr. 119,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 8.591,-. Samlede kreditomkostninger kr. 4.497,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 795,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sony LED Smart TV 32" KDL32WE613BAEP
Finansieret pr. mdr.
119,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.399,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 3.399,-. Løbetid 76 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 4.194,-. ÅOP er 32,12%. Den månedlige ydelse er kr. 119,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 9.013,-. Samlede kreditomkostninger kr. 4.819,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 795,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte

Værd at vide om fladskærms-tv

Nyt fladskærms-TV, men hvilket?

Fordelene ved fladskærms-TV er åbenlyse – de er flotte, billedkvaliteten er fantastisk, de fylder kun lidt og kan hænges på væggen. Men udvalget er gigantisk, og der er et væld af forskellige ting at være opmærksom på. Lær mere herunder:

Vigtigt når du vælger TV:
  • Vælg en skærmstørrelse, der passer til stuen – vil du f.eks. gerne have en 42” skærm, skal seerne sidde 4-5 meter fra TV’et for at få det optimale udbytte.
  • Vælg en skærm med stor betragtningsvinkel. Det er surt, hvis kun dén, der sidder midt for skærmen, kan se noget! Mange producenter har eksempelvis betragtningsvinkler på helt op til 178 grader.
  • Vælg tilslutning, der passer til de apparater, du vil bruge sammen med dit TV: er der HDMI-stik? Scart-stik?

Teknologi og skærmstørrelser

Overordnet set findes der to typer af fjernsyn, hvor det ene bruger LCD-teknik, det andet plasma-teknik. I dag forhandler vi, udover de to nævnte typer, også LED skærme. Et LED TV er også et LCD panel, men med en anden baggrundsbelysning i form af lysdioder. Således kan man reelt snakke om tre typer af fjernsyn, selv om LCD og LED deler mange af de samme fordele og ulemper.

Eftersom LED har et lavere el-forbrug og relativt lave priser, bliver den traditionelle LCD-teknik med flydende krystaller efterhånden mere og mere sjælden i forhold til LED. LED fjernsyn kan også laves tyndere og slankere end LCD. Udbuddet af traditionelle LCD fjernsyn er derfor ikke særlig stort, og priserne ekstra lave.

Til sportsfanen er plasma stadig noget af det bedste. Med sine lysstofrør er et plasma-TV perfekt og endnu bedre end LED til hurtige bevægelser hen over skærmen, som netop ved sport. Herunder sammenligner vi LED og plasma i en overskuelig oversigt:

LCD, LED eller Plasma?


  LCD Plasma
Fordele Elavt el-forbrug
Knivskarp billedkvalitet
Lav vægt og slank konstruktion
Mulighed for internet og andre smarte funktioner
God billedgengivelse
Stor betragtningsvinkel
Ingen skygger ved hurtige bevægelser
Sort er mere sort
Perfekt til sport
Ulemper Lyden kan halte (pga. tykkelsen)
Stik på bagsiden kan genere i nogle tilfælde, hvor fjernsynet skal helt ind til væggen
Ofte dyre
Ofte store og tunge
Stort el-forbrug
Teknik LED fungerer som LCD, men skærmen består af lysdioder i stedet for flydende kystaller. Disse lysdioder kan fjernsynet slukkes fuldstændig for, når de ikke bruges. Det sparer strøm. Skærmen består af en række kamre, der er fyldt med gas, og som fungerer som et lysstofrør. Hvert billedpunkt – pixel – består af 3 kamre, rød, blå og grøn. Tilsammen danner disse pixel billedet.

Fælles for begge teknologier er – når der vælges en kvalitetsskærm – at de kan levere skarpe, flimmerfri billeder med strålende, klare farver og frem for alt i et 'fladt' format, der kan hænge flot på væggen. Et andet fællestræk er, at modsat et traditionelt TV med billedrør, så påvirkes et fladskærms-TV ikke af magnetisme fra højttalere eller lignende.

Teoretisk har et LCD-TV længere levetid end et plasma-TV, men i praksis forventes begge at have en uforandret billedkvalitet i 12-15 år, hvilket svarer meget godt til den periode, de fleste beholder deres TV.

HDTV – den nye standard

HDTV er en forkortelse for High Definition Television – eller med andre ord TV med høj opløsning. Resultatet er et betydelig skarpere og mere deltaljeret billede, end man kender det fra traditionelle TV-udsendelser.

Et almindeligt TV-billede består af 576 linjer lodret og 720 punkter vandret (betegnes 720 x 576). HD TV arbejder med op til 1080 linjer lodret og 1920 punkter vandret, og dermed kan man skabe fantastisk flotte TV-billeder, der er meget virkelighedstro.

Oplevelsen bag skærmen er stor, og efterhånden bliver HD mere og mere til standarden blandt de større fjernsyn.

3D – nye dimensioner
Sammen med HD er også 3D en af de nyere teknologier, der virkelig løfter TV-oplevelsen til helt nye højder. 3D er dog ikke endnu nær så udbredt som HD.

3D betyder, at fjernsynet kan levere billeder i tre dimensioner. Det giver en ekstraordinær fordybende og virkelighedstro oplevelse, hvor du bliver inddraget på en helt anden måde. Faktisk er det så vildt, at Samsung ved lanceringen i 2010 måtte advare om, at TV-kigningen med 3D kunne resultere i køresyge, balanceproblemer og desorientering!

Smart TV – Internet på TV’et
Smart-TV er noget af det helt nye inden for fjernsyn. Og det er faktisk rigtig smart: Et Smart-TV betegner fjernsyn, der kan gå på Internettet via enten udvalgte applikationer eller en åben platform. Producenter som fx Samsung eller LG benytter sig af en åben platform, som reelt er en browser, så du med dit TV har fuldkommen adgang til nettet.

Se vores udvalg af fladskærme fx 43"-54" TV herSTANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.