Spillekonsol
Ingen tvivl om at spillekonsollerne står for en stor del af underholdningen i mange hjem – og det er ikke kun børnene, der spiller. Hvilken spillekonsol man skal vælge, er mest et spørgsmål om temperament, smag og behag!

Hos L'EASY finder du finder helt sikkert en, der passer til dine behov.
MEST SOLGT
Sony Playstation 4 Pro inkl. ekstra DUALSHOCK 4 controller
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
 
Værd at vide om spillekonsoller
 
Harddisk:
Sortér:
Visning:
Sony Playstation 4 Slim ekstra controller bundle
Finansieret pr. mdr.
109,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.299,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 3.299,-. Løbetid 72 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 3.694,-. ÅOP er 33,21%. Den månedlige ydelse er kr. 109,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 7.811,-. Samlede kreditomkostninger kr. 4.117,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Xbox One S + Wireless controller + Play and Charge kit
Finansieret pr. mdr.
119,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.699,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 3.699,-. Løbetid 73 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 4.094,-. ÅOP er 32,48%. Den månedlige ydelse er kr. 119,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 8.591,-. Samlede kreditomkostninger kr. 4.497,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sony Playstation 4 Slim ekstra controller FIFA 19 bundle
Finansieret pr. mdr.
119,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.699,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 3.699,-. Løbetid 73 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 4.094,-. ÅOP er 32,48%. Den månedlige ydelse er kr. 119,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 8.591,-. Samlede kreditomkostninger kr. 4.497,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Nintendo Switch inkl. Super Mario Odyssey bundle
Finansieret pr. mdr.
119,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.749,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 3.749,-. Løbetid 74 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 4.144,-. ÅOP er 32,30%. Den månedlige ydelse er kr. 119,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 8.798,-. Samlede kreditomkostninger kr. 4.654,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sony Playstation 4 Pro inkl. ekstra DUALSHOCK 4 controller
Finansieret pr. mdr.
139,-
Leveret & installeret
Kontant: 4.599,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 4.599,-. Løbetid 77 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 4.994,-. ÅOP er 31,14%. Den månedlige ydelse er kr. 139,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 10.579,-. Samlede kreditomkostninger kr. 5.585,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte

Værd at vide om spillekonsoller

Ny spillekonsol, men hvilken?

Markedet for spillekonsoller bugner af vidt forskellige produkter med hver deres styrker og svagheder. Det er ikke rigtig muligt at afgøre, hvilke konsoller der objektivt set er bedst. I stedet er valget af konsol meget betinget af individuelle præferencer. Udbuddet af spil kan variere, ligesom konsollerne også kan have forskellige funktioner og anvendelsesmuligheder. Overordnet set kan man inddele konsollerne i to kategorier: Der er de stationære og de bærbare. De stationære er de typiske maskiner i stuen eller børneværelset som fungerer sammen med et TV. De er gode til flere spillere, og nogle af de mest udbredte er Nintendo, Microsoft Xbox og Sony PlayStation. De bærbare udgøres i dag primært af Nintendo 3DS.

PlayStation 3 – Autentiske oplevelser og afspilning af blu-ray
Playstation 3 er kendt for at levere flotte, virkelighedstro spil takket være en af de kraftigste processorer på markedet. PlayStation 3 har derudover trådløs tilslutning, trådløs controller og så kan man spille i den flotte HD-kvalitet. Foruden naturligvis afspilning af musik, kan Playstation 3 i modsætning til Xbox også afspille blu-ray.

Udbuddet af spil er kæmpestort, ligesom du kan få spil til PlayStation 3, som du ikke kan få til andre konsoller. Omvendt findes der også spil, som ikke passer til PlayStation 3. Du kan derfor med fordel sætte dig ind i, hvilke spil du gerne vil spille, og hvad der passer til hvilken konsol. Spil som har været med til at gøre PlayStation 3 særlig populær er spil såsom Sing Star, Kill Zone og Gran Turismo 5. Disse er spil kun til PlayStation 3.

Microsoft Xbox 360 – Kinect er ægte, fysisk leg!
Xbox 360 sidder tungt på markedet. Og Microsoft kan da også roses for at være de første med eksempelvis trådløse controllere. Xbox findes i en almindelig version og den tynde 360 S (Slim) og er meget anerkendt for sin flotte grafik. Xbox kan mere end blot at fungere som mediecenter: En af de helt unikke fordele ved Xbox er muligheden for Kinect. Med Kinect bruger spilleren krop og bevægelse i stedet for kun en controller. Det er en interaktiv form for leg og nogle af mest populære Kinectspil er Dance central, Kinect Sports og Star Wars.

Uanset om du leder efter børnespil eller mere seriøse voksenspil, har Xbox noget der passer. Der findes flere spil, som du kun kan få til Xbox 360 og ikke Playstation 3. Udover naturligvis Kincect spil, er det spil som Fable, Forza Motorsport og Halo.

Nintendo Wii U – Asynkrone spiloplevelser
Nintendo introducerer med Wii U en ny måde at spille på. Wii U har et nyt spilkoncept, hvor brugerne spiller på to skærme takket være den helt nye controller kaldet Wii U GamePad. På den måde bliver asynkrone spiloplevelser mulige. Gamepad har sin egen skærm og via denne spiller en spiller, mens de andre spillere bruger fx dit fladskærms TV. Således kan hver spiller have forskellige mål, udfordringer og synsvinkler, men inden for samme delte spiloplevelse.

Der findes allerede flere Wii U spil, der udnytter dette koncept til fulde. Herunder er der også flere spil, der passer optimalt som familie-underholdning. For eksempel kan det være spil såsom Nintendo Land, der giver adgang til 12 forskellige forlystelser eller Epic Mickey 2: The Power of Two, hvor spillerne er på mission for at redde verden som Mickey Mouse.

Nintendo 3DS – to skærme og 3D
Nintendo 3DS er en bærbar, håndholdt spillekonsol, hvor spilleren bruger to skærme, som kan fungere hver for sig eller sammen. DS står for dual screen. Skærmen nederst har tilmed touch-teknologi, så brugeren styrer spil med fingeren eller med den medfølgende stylus (pegepind). Ikke nok med at man kan opleve spil i 3D uden briller, har 3DS også to kameraer, så man kan tage billeder i 3D kvalitet, og endda redigere i dem og sende dem via Wifi til dine venner.

Nintendo 3DS har spil både til nybegynderen såvel som den mere seriøse gamer. Eftersom 3DS er kompakt i størrelsen, er den også rigtig god til børn og der findes et kæmpe udvalg af børnevenlige spil.

Se vores udvalg af spillekonsoller her


STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.