L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Kunde hos L'EASY

Som kunde hos L’EASY er du i godt selskab med resten af Danmark. Peter kører hver eneste dag ud med hvidevarer, fladskærme, computere, tablets og telefoner til hele landet.

Fra Helsingør til Hobro, fra Rungsted til Randers og fra Odense til Odder. Unge, gamle, familier og singler. Folk på landet og i byerne. Vores kunder repræsenterer et bredt udsnit af den danske befolkning, og L’EASY’s service er et populært valg overalt.

Kunderne værdsætter det store og spændende udvalg, fleksible løsninger, Peters levering og installering samt vores dygtige kolleger i kundeservice.

Hos L’EASY er god kundeservice nemlig altafgørende. Derfor kan du altid få fat i vores kundeservice, der har åbent alle ugens syv dage, og Peter kommer gerne forbi og hjælper med en løsning.

Tilfredse kunder
Vi kan også se, at kunderne sætter stor pris på Peter. Alle L’EASY’s kunder bliver inviteret til at vurdere deres seneste oplevelse med os, og vi er både stolte og taknemmelige for de mange positive tilbagemeldinger, som vi modtager hver måned.

I 2014 har kun 1 ud af 100 kunder været utilfredse, og disse blev derfor kontaktet af vores kundeservice, så vi kan få løst eventuelle problemer eller misforståelser straks.

På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi se, at det blandt andet er enkeltheden ved L’EASY, som kunderne sætter pris på. Hos L’EASY er det nemt at bestille, produkterne bliver leveret og installeret, man betaler samme beløb hver måned, og hvis der er problemer, så ringer man blot.

 Vi leverer en tryghed med vores omfattende kundeservice, som kunderne sætter pris på. Det er dejligt, for det er netop her, at L’EASY vil være de allerbedste. Vi tager os god tid til ordentlig service – og til at finde den helt rigtige løsning til dig.

Velkommen hos L’EASY.