L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

L'EASY – helt enkelt

Råd og vejledning
Du behøver ikke at vide en masse for at vælge rigtigt – hos L'EASY får du klar besked. På vores hjemmeside finder du råd og vejledning om de forskellige produktområder, og du finder masser af produktoplysninger og specifikationer på de enkelte produkter. Hvis du har spørgsmål om et produkt eller ønsker vores hjælp til at finde det rette produkt, er du altid velkommen til at ringe til os på 88 88 88 88 og få en snak med en af vores salgskonsulenter.

Kvalitetsprodukter
L'EASY leverer kun kvalitetsprodukter. Alle vores produkter er nøje udvalgt på forhånd, så de lever op til de høje krav, vi stiller for overhovedet at føre dem. Vi har et bredt produktsortiment, så vi kan dække langt de fleste behov.

Direkte bestilling
Du bestiller direkte hos L'EASY på 88 88 88 88 eller via vores webshop – det er helt enkelt.

Betal som du vil
Hos L'EASY kan du selv vælge mellem:

  • Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang
  • 12 mdr. rentefrit, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
  • Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode

Vi sørger for levering og installation
Hos L'EASY er det helt enkelt: Derfor kan vi levere og installere vi hjemme hos dig, så du slipper for at tænke på hjemtransporten.

Der opkræves et leverings- og installationsgebyr (ved alle betalingsformer) på mellem kr. 295-795. Såfremt du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun for levering og installering én gang (det højeste gebyr betales).

Kort minimums-lejeperiode
Du kan også vælge at leje dine hårde hvidevarer, og hos L'EASY er minimum lejeperioden kun 12 måneder.

Hurtig levering
Vi leverer selvfølgelig hurtigst muligt – uanset om du køber eller lejer - og finder sammen med dig den tid, der passer bedst. Vi leverer til alle brofaste områder i Danmark.

Fuld tryghed
Hvis du skulle skifte mening eller fortryde dit køb, så har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at varen returneres i samme stand, som den blev leveret.