L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Spørgsmål og svar


Hjælp til selvhjælp.

L'EASY har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar (FAQ) i forbindelse med de forskellige produktkatagorier vi tilbyder.

Klik på en produktkategori i menuen forneden.
 

Værd at vide om sikkerhed

Sikkerhed
Når du bestiller en vare på vores hjemmeside, modtager L'EASY de oplysninger, du selv afgiver i bestillingsformularen. Oplysningerne anvendes udelukkende til at udføre den bestilling, du har afgivet og overføres via krypterede forbindelser. Kun L'EASY medarbejdere har adgang til disse oplysninger.

Din sikkerhed er således i top, og oplysningerne fra bestillingerne videregives eller sælges ikke. Vi sender heller ikke uopfodrede e-mails ud fra disse oplysninger. Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, er du velkommen til at tilmelde dig.

Fortrydelsesret
Hvis du skulle skifte mening eller fortryde dit køb, så har du altid 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet. Du skal bare kontakte os, så afhenter vi produktet. Vi kræver blot, at varen returneres i samme stand, som den blev leveret.

Hvis tilbehør, der benyttes til lyd- eller billedoptagelser er taget i brug, kan det dog IKKE returneres. Der skal derfor betales et beløb, som dækker værdien af tilbehøret. Beløbet oplyses ved henvendelse på telefon 88 88 88 88.

På mobiltelefoner og mobilabonnementer vil der i nogle tilfælde være andre regler i forbindelse med fortrydelsesret - se betingelser i forbindelse med dit mobilabonnement eller mobiltelefon.