L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Spørgsmål og svar


Hjælp til selvhjælp.

L'EASY har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar (FAQ) i forbindelse med de forskellige produktkatagorier vi tilbyder.

Klik på en produktkategori i menuen forneden.
 

Værd at vide om betaling

Hos L'EASY bestemmer du selv, hvordan du vil betale – du kan vælge mellem:
  • Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang
  • 12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
  • Finansiering, hvor du deler betalingen over en længere periode
  • Leje, hvor du kan returnere produktet, når du ikke længere har brug for det. Går produktet i stykker i lejeperioden, reparerer eller ombytter vi produktet uden merpris
Kontant betaling
Du kan vælge at betale kontant – det vil sige hele beløbet på én gang.Ved køb af produkter opkræves der et leverings- og installationsgebyr (ved alle betalingsformer) på mellem kr. 295-795. Såfremt du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun for levering og installering én gang (det højeste gebyr betales). Kontantpriser er opgivet ekskl. levering og installation.

12 mdr. rentefri
Du kan også vælge at dele din betaling op i 12 rater og betale over et år. Oprettelsen koster kun kr. 495,- med 0% i rente. Første rate betales ved levering og månedlige priser er inkl. oprettelse, levering og installation.

Finansiering
Den sidste mulighed er finansiering, hvor du deler din betaling op i små, overskuelige rater og betaler over en længere periode. Du slipper for store éngangsudgifter, men bevarer overblikket over din økonomi med små faste månedlige ydelser. Du vælger selv løbetiden på din kontrakt afhængigt af, hvilken månedlig ydelse du foretrækker.

Ved køb af produkter (uanset betalingsform) opkræves der et leverings- og installationsgebyr på mellem kr. 295-795. Såfremt du køber flere produkter ad gangen, betaler du naturligvis kun for levering og installering én gang (det højeste gebyr betales).
På alle produkter finder du oplysninger om afbetalingsperiode, kreditkøbsomkostninger og ÅOP. Ønsker du en kortere afbetalingsperiode, beregner vi den gerne for dig. Månedlige priser er inkl. oprettelse, levering og installation.

Leje
Du kan også vælge at leje dine produkter, og hos L'EASY er minimum lejeperioden kun 12 måneder. Det er dog ikke alle typer produkter, vi lejer ud – se om der er opgivet en leje-pris på det produkt, du ønsker at leje, eller ring til os på 88 88 88 88 og hør nærmere. Lejepriser er inkl. levering og installation. Der tilkommer et oprettelsesgebyr.