L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos L’EASY

Vinderen kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af L'EASY. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Umiddelbart efter konkurrencens ophør offentliggøres navnet på vinderen på www.leasy.dk under "Konkurrencevindere". Vinderen udvælges ved lodtrækning.
Præmien leveres uden omkostninger direkte til vinderen, senest 30 dage efter lodtrækningen. I forbindelse med udlevering af præmier kan L'EASY kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation så som pas eller kørekort.


I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være L'EASY, der fastlægger fortolkningen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. L'EASY forbeholder sig retten til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. En eventuel klage over konkurrencevilkårene kan rettes til L'EASY’s kundesupport her.

Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig L'EASY’s nyhedsbrev, der udsendes 2-4 gange pr. måned. Nyhedsbrevet indeholder gode tilbud inden for elektronik, hvidevarer, husholdning, bolig & fritid samt tips og konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i den enkelte e-mail.


Ved deltagelse accepterer du L'EASYs ovennævnte konkurrencebetingelser. Ansatte i L'EASY og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Ydermere gælder for Facebook-konkurrencer:

Deltagelse i konkurrencen sker via Facebooksiden L’EASY A/S og det er således kun brugere, som har en Facebookprofil, der kan deltage i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at L’EASY A/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som L’EASY A/S benytter hvis du vinder. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder L’EASY sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebookprofil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. Hvis vinderen ikke indenfor 3 dage efter at have fået besked via Facebook, har henvendt sig, forbeholder L’EASY A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Facebook kan IKKE drages til ansvar for konkurrencer på L'EASY A/S's Facebook-side, og har IKKE bidraget til nogen konkurrencer på L'EASY A/S's Facebook-side.