Kamera & video / Spejlreflekskamera
Gå ikke glip af de vigtige detaljer. Nu kan du selv tage professionelle billeder og med et spejlreflekskamera får du det bedste ud af dine billeder. Et spejlreflekskamera kan hjælpe dig med at forevige livets mindeværdige billeder.

Hos L'EASY har vi samlet et bredt udvalg af spejlreflekskameraer i kendte kvalitetsmærker.
MEST SOLGT
Sony kamera
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
Megapixel: Videooptagelse:
Sortér:
Visning:
Sony kamera
Finansieret pr. mdr.
419,-
Leveret & installeret
Kontant: 14.499,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 14.499,-. Løbetid 65 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 14.894,-. ÅOP er 27,61%. Den månedlige ydelse er kr. 419,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 26.973,-. Samlede kreditomkostninger kr. 12.079,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte


STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.