L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Rekrutteringsprocessen

Rekruttering handler om at finde et match mellem virksomhed og kandidat. Vi vil gerne sikre os at du er den rigtige person til jobbet, og du skal samtidig sikre dig at L’EASY er den rigtige arbejdsplads for dig.
Rekrutteringsprocessen afhænger altid af det job du søger, men de generelle trin i rekrutteringen er beskrevet nedenfor.

Søg jobbet

Når du søger et job via vores rekrutteringssystem, vedlægger du din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter. I forbindelse med jobsøgningen vil du også oftest blive bedt om at svare på en række spørgsmål før du kan afslutte din ansøgning.
Ansøgningerne vurderes løbende, og de bedst egnede kandidater inviteres til en samtale.
Vi afholder 1-2 samtalerunder afhængigt af stillingen. Her møder du oftest en leder og en repræsentant fra HR-afdelingen. Du vil til samtalen blive bedt om at medbringe straffeattest samt eksamensbeviser.

1. Samtale

Den indledende samtale har til formål at finde ud af hvor godt du går i spænd med det team du vil indgå i, hvor godt du passer ind i L’EASYs kultur og hvorvidt du opfylder kravene til jobbet. Vær forberedt på at svare på spørgsmål vedrørende din ansøgning og dine kvalifikationer i forhold til kravene til jobbet.
Stil endelig spørgsmål til os under samtalen. Dette kan give dig et grundlag for at vurdere om L’EASY er den rigtige arbejdsplads for dig. Efter første samtalen inviteres de bedst egnede kandidater videre i forløbet.

Test 

Næste step i rekrutteringsforløbet indebærer brug af tests. Dette kan være en test af faglige kompetencer eller en personlighedstest, som kandidaten tager forud for næste runde.

2. Samtale

Anden samtalen er et dybde-interview, som tager udgangspunkt i den test, som du har udfyldt på forhånd. Formålet er at vurdere om du er egnet til jobbet og passer med det team du skal indgå i. Du får altid feedback på dine testresultater af en certificeret HR-repræsentant.

Efter endt samtale

Efter samtalerne vurderes de tilbageværende kandidater, vi tager referencer, og den bedst egnede tilbydes jobbet. Og selvom du ikke bliver tilbudt et job, hører du selvfølgelig fra os.