L'EASY er rated 7,1 ud af 10 på Trustpilot baseret på 973 stemmer.

Arbejde hos L'EASY

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor faglighed og udvikling er i fokus, samtidig med at arbejdsmiljøet er behageligt og omgangstonen er uformel? Så er L’EASY måske en arbejdsplads for dig.

Vi stiller altid store krav til vores medarbejdere, men du har ligeledes lov til at stille krav til os som arbejdsplads. Vi bestræber os på at give vores medarbejdere en dagligdag præget af afveksling og med masser af udfordringer – med fokus på agilitet vil vi hele tiden flytte os – både fagligt, som mennesker og sammen som virksomhed.

L’EASY er en virksomhed med en unik kultur, præget af købmandskab og en koncernchef der på egen hånd grundlagde virksomheden tilbage i 1985.
L'EASY er vokset lige siden og væksten fortsætter både i Danmark og udlandet, derfor har vi altid brug for nye dygtige medarbejdere. Har du lyst til at blive en del af L’EASY, er du meget velkommen til at søge et af de ledige jobs eller sende os en uopfordret ansøgning.

Overvejer du at søge en ledig stilling hos L’EASY, eller har du allerede søgt? Se vores rekrutteringsproces for at blive klogere på hvordan det foregår efter ansøgningen er sendt af sted.