ELECTROLUX UltraPower

ELECTROLUX UltraPower
Zoom - ELECTROLUX UltraPower
Før musen over billedet for at zoome
ELECTROLUX UltraPower
ELECTROLUX UltraPower
ELECTROLUX UltraPower
 
Finansieret pr. mdr.
79,-
Leveret & installeret
Kontant: 2.299,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 2.299,-. Løbetid 70 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 2.594,-. ÅOP er 34,38%. Den månedlige ydelse er kr. 79,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 5.476,-. Samlede kreditomkostninger kr. 2.882,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt

Produktbeskrivelse

ELECTROLUX UltraPower

Denne Electrolux Ultrapower Lithium ledningsfri støvsuger har en overlegen ydeevne og op til 75 minutters køretid takket være 28,8 V litiumbatteri.

PerformancePro mundstykke:
Takket være det aerodynamiske designede PerformancePro mundstykke og den nye innovative motorblæser har UltraPower en usædvanlig sugestyrke. Det betyder, at den støvsuger fantastisk både på hårde gulve og tæpper.

180°EasySteer manøvredygtighed:
Støvsugeren har 180°EasySteer manøvredygtighed, hvilket gør den utrolig fleksibel og gør det nemt både at dreje og flytte den på alle gulve.

Dustspotter LED-lys:
Støvsugeren leveres desuden med mundstykke med Dustspotter LED-lys til en kynding rengøringsoplevelse. Den sørger for, at du ikke overser noget ved at se nøjagtigt hvad og hvor, du gør rent , hver gang, selv på de mørkeste steder.

Støvsugeren har selvstående funktion, så du kan sætte den hvor som helst.


12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 258,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 2.594,-. ÅOP 39,29%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 3.089,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

VaremærkeELECTROLUX
ModelEUP82MG
FarveGRÅ
Bredde, cm37,50
Højde, cm71,50
Dybde, cm32,50
Vægt, kg2,70