DYSON V8

DYSON V8
Zoom - DYSON V8
Før musen over billedet for at zoome
DYSON V8
DYSON V8
DYSON V8
Finansieret pr. mdr.
169,-
Leveret & installeret
Kontant: 6.099,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 6.099,-. Løbetid 80 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 6.394,-. ÅOP er 29,15%. Den månedlige ydelse er kr. 169,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 13.384,-. Samlede kreditomkostninger kr. 6.990,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt

Produktbeskrivelse

DYSON V8

Denne Dyson V8 ledningsfrie støvsuger er topmodellen inden for ledningsfriestøvsugere.

Direct drive-mundstykket har små roterende børster, som presses dybt ned i tæpper og dermed fanger hår og genstridigt snavs, som straks suges op i beholderen. Mundstykket er en stærkt forbedret udgave af tidligere modeller fra Dyson med 150% større effekt end det tilsvarende mundstykke fra Dyson V6 Animalpro+ støvsuger.

Soft roller-mundstykket er et motoriseret mundstykke designet til skånsom støvsugning af hårde gulve. Mundstykket er beklædt med blødt vævet nylon og antistatiske tråde, som hjælper med at opsamle støv og selv de fineste partikler. Mundstykket kombineret med V8-motorens store kraft giver fantastiske resultater.

Dyson ledningsfrie støvsugere er ikke kun til gulvet. Modsat mere traditionelle modeller, så er alt vægten placeret i håndtaget, derfor kan du nemt også støvsuge lofter og vægge med bare en hånd. Det er alsidighed, der vil noget. Skulle du have brug for, at frakoble selve røret, så er det også muligt så du kan bruge støvsugeren som en traditionel støvsuger, til eksempelvis støvsugning af bilen.

Alle Dyson batteridrevne støvsugere konverteres hurtigt til håndholdt for hurtig rengøring og rengøring på vanskelige steder.

Du får op til 40 minutters kraftfuld køretid med denne støvsuger, og Dysons batteridrevne støvsugere har en udløserknap til udvidet køretid.


12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 575,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 6.394,-. ÅOP 14,95%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 6.889,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

VaremærkeDYSON
ModelV8
FarveORANGE/BLÅ OG SILVER
AllergifilterJA
Posekapacitet (ltr.)0,54
Regulering af sugestyrke  JA
Bredde, cm25
Højde, cm124
Dybde, cm21
Vægt, kg4,24