DYSON BALL MULTIFLOOR

DYSON BALL MULTIFLOOR
Zoom - DYSON BALL MULTIFLOOR
Før musen over billedet for at zoome
DYSON BALL MULTIFLOOR
DYSON BALL MULTIFLOOR
DYSON BALL MULTIFLOOR
DYSON BALL MULTIFLOOR
Rentefrit pr. mdr.
100,-
Leveret & installeret
Kontant: 3.299,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 3.299,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 3.594,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 100,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 3.594,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt
Tilbehør

Produktbeskrivelse

DYSON BALL MULTIFLOOR

Denne Dyson Ball Multifloor støvsuger har en hæderlig sugeevne på hårde gulve. Den er nemlig i B-klassen, som er den næstbedste på markedet. På gulvtæpper er den i C-klassen, som er et flot resultat i skalaens bedre halvdel, fordi gulvtæpper er sværere at støvsuge end hårde gulve.

Motoren er en effektiv 600 W model, der sørger for en god sugestyrke. Et lydniveau på 80 dB betyder, at denne støvsuger er i den højlydte ende, men tilgengæld er der skruet helt ned for energiforbruget. Støvsugeren har nemlig en energiklasse på A, hvilket er den bedst mulige klasse.

Denne model er en poseløs støvsuger, hvor støvet opsamles i en aftagelig støvbeholder. Så slipper du for at investere i dyre støvsugerposer til den. Beholderen har en kapacitet på 1.8 liter.

Takket være dens arbejdsradius på 10,5 meter, slipper du for at skulle flytte støvsugeren hele tiden. Derfor vil den passe godt til de fleste hjem. Du slipper også for rygproblemer, for støvsugerens praktiske teleskoprør kan let tilpasses til din højde.


36 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 100,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 3.594,-. ÅOP 0,00%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 3.594,-. Samlede kreditomkostninger 0,-.

RF36 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 0,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking

12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 341,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 3.594,-. ÅOP 27,49%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 4.089,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
36 mdr. rentefri, hvor du betaler over 36 mdr. med 0% i rente
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

VaremærkeDYSON
ModelBALL MULTIFLOOR
EffektivitetsklasseA
Energiforbrug i kWh/år28
Rengøringsklasse: Støvopsamling på gulvtæppeC
Rengøringsklasse: Støvopsamling på hårdt gulvB
StøvmissionsklasseA
Lydeffekniveau i dB80
Nominelle effektoptag600
FarveSILVER
Aktionsradius (m)10,50
AllergifilterNEJ
Posekapacitet (ltr.)1,8
Regulering af sugestyrke  NEJ
Bredde, cm49
Højde, cm36
Dybde, cm26
Vægt, kg6,96