Hvidevarer og elartikler / Komfurer og mikroovne / Mikroovne
Mikrobølgeovnen er et hjælpemiddel i køkkenet. Inden du beslutter dig for hvilken mikroovn du vil købe, er det vigtigt at overveje, hvad ovnen skal bruges til og dermed, hvor mange tekniske finesser du har behov for.

Hos L'EASY finder du et udvalg af mikrobølgeovne, så du finder helt sikkert en, der passer til dine behov.
PETER ANBEFALER
Electrolux mikrobølgeovn
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
 
Værd at vide om mikroovne
 
Ovnstørrelse, Liter: Mikrobølge-effekt, W: Grill-effekt , W: Type:
Sortér:
Visning:
Electrolux mikrobølgeovn
Rentefrit pr. mdr.
48,-
Leveret & installeret
Kontant: 1.399,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 1.399,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 1.694,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 48,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 1.694,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Electrolux mikrobølgeovn
Rentefrit pr. mdr.
50,-
Leveret & installeret
Kontant: 1.499,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 1.499,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 1.794,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 50,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 1.794,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Electrolux kombiovn
Rentefrit pr. mdr.
73,-
Leveret & installeret
Kontant: 2.299,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 2.299,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 2.594,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 73,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 2.594,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte

Værd at vide om mikroovne

Ny mikroovn?

Mikrobølgeovnen er et moderne hjælpemiddel i køkkenet, og mange er glade for den, mens andre stort set kun bruger den til at lave popcorn. Inden du beslutter dig for hvilken mikroovn du vil købe, er det vigtigt at overveje, hvad ovnen skal bruges til og dermed, hvor mange tekniske finesser du har behov for. Som hovedregel kan man sige: Jo større effekt - jo bedre ovn.

Det kræver megen øvelse at bruge automatisk madlavningsautomatik, ovntermometer og optøningsprogrammer. Det er vigtigt at slå fast, at mikrobølgeovnen ikke kan erstatte en almindelig ovn. Den er god til hurtig optøning, opvarmning af allerede færdiglavet mad og til tilberedning af mindre portioner.

Skal ovnen placeres fritstående eller skal den indbygges? Hvis den skal stå frit på køkkenbordet skal du sikre dig, at ovnen ikke er for stor. Skal ovnen indbygges, skal du naturligvis sikre dig, at ovnen kan være i det hul, der er til rådighed.

Vurder ovnstørrelsen. Der skal være plads til de tallerkener, skåle m.m. du forventer at skulle bruge i ovnen.

Grill findes i dag i mange mikrobølgeovne. Med det indbyggede grill-element i mikrobølgeovnen er det muligt at udnytte mikrobølgeovnens opvarmnings- og kogeeffekt samtidig med, at man giver maden en sprød og lækker overflade. Grill findes i mange varianter og effekter. Ønsker du grill, skal du sikre dig, at grillen kan levere det ønskede resultat på den ønskede tid.

Vil du bruge din mikrobølgeovn til egentlig madlavning kan en Combi-ovn være løsningen. Den kombinerer mikrobølgernes hurtighed med varmluftovnens mange fordele. De enkelte funktioner kan ofte bruges enkeltvis eller i på forhånd programmerede kombinationer.

Vurder om ovnen er nem at betjene. Er der overflødige funktioner i forhold til dit behov, skal du måske vælge en anden ovn. Modsat kan en ovn der ved første øjekast ser ”meget teknisk” ud være nem at betjene, når du først lærer den at kende.

En prisforskel imellem to modeller afspejler ikke nødvendigvis forskel i kvalitet, men typisk mængden af automatik og tekniske finesser.


STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.