KitchenAid Power Plus blender sort

KitchenAid Power Plus blender sort
Zoom - KitchenAid Power Plus blender sort
Før musen over billedet for at zoome
KitchenAid Power Plus blender sort
 
Finansieret pr. mdr.
199,-
Leveret & installeret
Kontant: 6.999,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 6.999,-. Løbetid 77 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 7.294,-. ÅOP er 30%. Den månedlige ydelse er kr. 199,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 14.846,-. Samlede kreditomkostninger kr. 7.833,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt
Tilbehør

Produktbeskrivelse

KitchenAid Power Plus blender sort

Denne Power Plus blender fra KitchenAid er markedets mest kraftfulde blender. Den har en eksklusiv opvarmningsfunktion, så du både kan blende og opvarme suppe på kun 5 minutter. Med fire forudindstillede blend-programmer er det nemt og hurtigt at lave smoothies, saft og supper med den helt rette konsistens.

Blenderen er lavet i formstøbt metalbase af høj kvalitet, der gør den robust, stabil og nem at rengøre. Den effektive motor med 3,5 HK i topydelse sikrer at den hurtigt og effektivt kan blende hårde ingredienser f.eks. frossen frugt og fiberholdige, næringsrige grøntsager. De asymmetriske knivblade på 3 mm blender fra fire forskellige vinkler og trækker selv de største og hårdeste ingredienser ind i blenderhvirvelstrømmen.

Glasset er uden BPA og på 2,6 liter med termostyring, der opvarmer suppe på kun 5 minutter og bevarer temperaturer længere. Glasset tåler opvaskemaskine.

Med 11 variable hastigheder og Pulse-funktion kan du variere hastighederne, så det passer præcis til det du skal lave. Præcisionsstyreknappen giver konstant, variabel hastighedsstyring fra 1-11, så alle opskrifter er mulige.


12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 650,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 7.294,-. ÅOP 13,03%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 7.789,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

Der findes ikke specifikationer på dette produkt.