KitchenAid Mini-foodprocessor

KitchenAid Mini-foodprocessor
Zoom - KitchenAid Mini-foodprocessor
Før musen over billedet for at zoome
KitchenAid Mini-foodprocessor
 
Rentefrit pr. mdr.
42,-
Leveret & installeret
Kontant: 1.199,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 1.199,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 1.494,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 42,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 1.494,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt

Produktbeskrivelse

KitchenAid Mini-foodprocessor

Denne mini-foodprocessor fra KitchenAid er en kompakt og praktisk minihakker til håndtering af frugt, grøntsager, nødder, dressing, sauce mv. Du kan springe alt det hårde arbejde over, og koncentrere dig om at nyde maden.

Mini-foodprocessoren er en alt-i-en løsning, der kan hakke, ælte og blende. Den har en effekt på 240 Watt og to forskellige hastighedsindstillinger, så du kan tilpasse foodprocessoren til dine behov.

Den er udstyret med en roterende kniv udført i rustfrit stål, som ved blot et tryk på en knap lynhurtigt hakker, blander og purerer med præcision - en perfekt hjælper i hverdagen.

Den kompakte størrelse på mini-foodprocessoren gør den perfekt til ethvert køkken. Du styrer processen ved hjælp af kontakten på fronten, som kan justeres i to hastigheder afhængigt af, hvor fint ingredienserne skal skæres.

Skålen, kniven og låget kan vaskes i opvaskemaskinen. Låget er udstyret med en praktisk åbning, så du let kan tilføje flere ingredienser mens maskinen kører.


36 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 42,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 1.494,-. ÅOP 0,00%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 1.494,-. Samlede kreditomkostninger 0,-.

RF36 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 0,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking

12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 166,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 1.494,-. ÅOP 73,71%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 1.989,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
36 mdr. rentefri, hvor du betaler over 36 mdr. med 0% i rente
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

Der findes ikke specifikationer på dette produkt.