KitchenAid Cold Brew Kaffebrygger

KitchenAid Cold Brew Kaffebrygger
Zoom - KitchenAid Cold Brew Kaffebrygger
Før musen over billedet for at zoome
KitchenAid Cold Brew Kaffebrygger
 
Finansieret pr. mdr.
59,-
Leveret & installeret
Kontant: 1.399,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 1.399,-. Løbetid 61 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 1.694,-. ÅOP er 40,12%. Den månedlige ydelse er kr. 59,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 3.582,-. Samlede kreditomkostninger kr. 1.888,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt
Tilbehør

Produktbeskrivelse

KitchenAid Cold Brew Kaffebrygger

KitchenAid Cold Brewer kaffebrygger (kan også anvendes til te) er et must have i sommeren, hvis du er vild med iskaffe eller iste. Bryggeren har en kapacitet på 0,85 liter og passer perfekt ind i køleskabet, hvor du kan tappe direkte fra beholderen.

Koldbryggeren laver et kaffekoncentrat, som når det blandes med vand eller mælk giver en rig, fyldig og blød kop kaffe. Doseringen er 1:3 - det vil sige 1 del koncentrat og 3 dage vand/mælk/mælkeskum.

Den er lavet i et smukt, strømlinet design i glas og rustfrit stål, der bevarer smag og er nem at rengøre. Den passer perfekt i de fleste køleskabe eller på køkkenbordet. Den har desuden et genanvendeligt filter af rustfrit stål med mål.


12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 183,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 1.694,-. ÅOP 63,73%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 2.189,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

Der findes ikke specifikationer på dette produkt.