Tefal Strygejern med dampstation

Tefal Strygejern med dampstation
Zoom - Tefal Strygejern med dampstation
Før musen over billedet for at zoome
Tefal Strygejern med dampstation
Tefal Strygejern med dampstation
 
Rentefrit pr. mdr.
89,-
Leveret & installeret
Kontant: 2.899,- ekskl. levering
Rentefri: Ved et samlet produktkøb på 2.899,-. Løbetid 36 mdr. Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb er kr. 3.194,-. ÅOP er 0,00%. Den månedlige ydelse er kr. 89,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 3.194,-. Samlede kreditomkostninger kr. 0,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 295,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt

Produktbeskrivelse

Tefal Strygejern med dampstation

Dette dampstrygejern med automatisk afbrydelse er perfekt for dig, som stryger dit tøj ofte eller har tøj med kraftige krøller.

Strygejernet er både mere effektivt og lettere at arbejde med end et almindeligt strygejern! Dette skyldes, at dampstationen sørger for at producere dampen og pumpe den over i strygejernet, så du får langt mere kraft end med et almindeligt dampstrygejern. Dermed kan du nøjes med at køre dit strygejern over folden få gange, før den retter sig ud.

Denne dampstation kan indstilles til 3 optimale kombinationer af temperatur og damp: Følsom, normal og denim. Så er du altid sikret de bedste forudsætninger for et perfekt resultat!


36 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 89,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 3.194,-. ÅOP 0,00%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 3.194,-. Samlede kreditomkostninger 0,-.

RF36 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 0,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking

12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 308,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 3.194,-. ÅOP 31,27%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 3.689,-. Samlede kreditomkostninger 495,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 495,- samt levering og installering med en værdi på 295,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
36 mdr. rentefri, hvor du betaler over 36 mdr. med 0% i rente
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

Der findes ikke specifikationer på dette produkt.