Computer / Skærme
Det er vigtigt at vælge en kvalitetsskærm, idet levetiden for en computerskærm ofte er relativ lang i forhold til andet data-udstyr. Så du skal sandsynligvis se på din computerskærm i mange år.

Hos L'EASY har vi et bredt udvalg af skærme – og selvfølgelig i et flot og enkelt design.
MEST SOLGT
Acer computerskærm 24" V246HLBID
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
 
Værd at vide om skærme
 
Skærmstørrelse: Full HD:
Sortér:
Visning:
Acer computerskærm 24" V246HLBID
Finansieret pr. mdr.
39,-
Ekskl. lev. og instal.
Kontant: 1.099,- ekskl. levering
TILBEHØRS
PRODUKT
på kontant-
prisen!
Ved et samlet produktkøb på 1.099,-. Løbetid 42 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 1.099,-. ÅOP er 26,08%. Den månedlige ydelse er kr. 39,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 1.610,-. Samlede kreditomkostninger kr. 511,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte

Værd at vide om skærme

Ny skærm, men hvilken?

Markedet for computerskærme har gennemgået samme udvikling som TV-markedet, nemlig fra de traditionelle CRT skærme (baseret på billedrørsteknik ligesom traditionelle TV) til TFT-skærmene baseret på LCD-teknikken ligesom flat-TV.

TFT-skærmene har en lang række fordele:
  • TFT-skærmene tager betydeligt mindre plads – de er tyndere og vejer mindre.
  • TFT-skærmene har lavere energiforbrug.
  • TFT-skærmene er mere behagelige for øjnene at se på.
  • TFT-skærmene har mindre stråling.

Vigtigt når du vælger skærm

Det er vigtigt at vælge en kvalitetsskærm, idet levetiden for en computerskærm ofte er relativ lang i forhold til andet data-udstyr. Mange skifter f.eks. processoren ud, inden de skifter skærmen. Så du skal sandsynligvis se på din computerskærm i mange år.

Skal skærmen anvendes til hurtige action-spil, er det vigtigt at vælge en skærm med så lav responstid (måles i ms) som muligt. Responstiden bør ikke være højere end 8 ms, men i dag kan man få TFT-skærme med responstid helt ned til 2-4 ms.

Hvis skærmen skal anvendes i lyse rum eller til at se TV på, er lysstyrken ekstra vigtig. Lysstyrken måles i cd/m2, og jo højere værdi, desto mere lysstærk skærm.

Højtalere

Mange TFT-skærme har indbyggede højttalere, og det har den fordel, at du ikke behøver at have pladskrævende højttalere ved siden af til at fylde på skrivebordet. Lyden fra indbyggede højttalere er dog begrænset, så hvis du spiller spil, hvor lydsiden er vigtig eller du benytter computeren til at høre musik på, så bør du alligevel overveje de ekstra højttalere.

Skærmstørrelse

Endelig er der skærmens størrelse. Størrelsen måles i tommer, og i dag er 17” og 19” de mest udbredte, men trenden går absolut mod større skærme. De store skærme er behagelig at se på og praktiske, når man har flere programmer og vinduer åbne samtidig. En 17” TFT svarer omtrent til en 19” CRT skærm. Skærmpriserne er direkte proportionale med størrelserne!

Se vores udvalg af skærme her


STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.