Computer / Printere
Hjemmekontoret er ikke komplet uden en printer, og i dag kan man bruge printeren til meget mere end blot at udskrive tekst.

Hos L'EASY har vi samlet et bredt udvalg af kvalitets produkter. Så du finder helt sikkert en model, der passer til dine behov – og skulle du være i tvivl, hjælper vi dig naturligvis gerne!
MEST SOLGT
EPSON EXRESSION HOME XP-5100
Der søges blandt produkterne
 
Filtrer søgning
 
 
 
Værd at vide om printere
 
Trådløs:
Sortér:
Visning:
EPSON EXRESSION HOME XP-5100
Finansieret pr. mdr.
29,-
Ekskl. lev. og instal.
Kontant: 999,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 999,-. Løbetid 58 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 999,-. ÅOP er 26,08%. Den månedlige ydelse er kr. 29,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 1.673,-. Samlede kreditomkostninger kr. 674,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Epson Expression Photo XP-960
Finansieret pr. mdr.
79,-
Ekskl. lev. og instal.
Kontant: 2.599,- ekskl. levering
Ved et samlet produktkøb på 2.599,-. Løbetid 54 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 2.599,-. ÅOP er 26,08%. Den månedlige ydelse er kr. 79,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 4.197,-. Samlede kreditomkostninger kr. 1.598,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
Sammenlign valgte

Værd at vide om printere

Ny printer, men hvilken?

Hjemmekontoret er ikke komplet uden en printer, og i dag kan man bruge printeren til meget mere end blot at udskrive tekst.

Laser- eller inkjet-printer?
Inkjet-printeren er billig i indkøb, men har typisk højere driftsomkostninger end en laserprinter. Har man brug for at printe ud regelmæssigt og i større mængder, kan en laserprinter være den mest økonomiske løsning.

Foto-printer
Med et digitalkamera og en såkaldt foto-printer er ekstern fotobestilling et overstået kapitel – du kan klare det hele hjemme fra skrivebordet. De printere, der benævnes foto-printere har en ekstra høj udskriftskvalitet, flere farvepatroner, bedre farve m.m. Men for at opnå det bedste resultat bør man benytte specielt foto-papir.

All-in-One
Et alternativ til en traditionel printer og scanner er en all-in-one printer, der både fungerer som printer, scanner og kopimaskine. Visse modeller har også indbygget fax. Disse er et interessant alternativ til hjemmekontoret, fordi de faktisk ligger ret fornuftigt prismæssigt, og fordi de generelt leverer en god kvalitet.


STANDARD EKSEMPEL: Ved et samlet produktkøb på {0} over 5 år. Fast årlig debitorrente {1}%. Samlet kreditbeløb {8}. ÅOP er {2}%. Den månedlige ydelse er kr. {3}. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. {4}. Samlede kreditomkostninger kr. {5}. Beregningen er inkl. oprettelsesgebyr på kr. {6} samt levering og installering på kr. {7}. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.