Expert gaming stol

Expert gaming stol
Zoom - Expert gaming stol
Før musen over billedet for at zoome
Expert gaming stol
Expert gaming stol
 
Finansieret pr. mdr.
39,-
Ekskl. lev. og instal.
Kontant: 1.199,- ekskl. levering
Tilbehørs produkt
Tilkøbsprodukt – skal købes sammen med alm. produkt.Tilkøbsprodukt – skal købes sammen med alm. produkt.
Ved et samlet produktkøb på 1.199,-. Løbetid 48 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 1.199,-. ÅOP er 26,08%. Den månedlige ydelse er kr. 39,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 1.848,-. Samlede kreditomkostninger kr. 649,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt

Produktbeskrivelse

Expert gaming stol

Denne Expert Gaming Chair har nogle af de samme features som topmodellen, bl.a. den ekstra kraftige Class 4 gaslift og justerbare armlæn – men til en lavere pris.

Expert Gaming Chair er designet med fokus på sund ergonomi, og yder med sine tykke sidepolstringer en suveræn komfort til den timelange gaming session. Stolen har vippefunktion for øget komfort og nylonhjul i høj kvalitet.

El33t Gaming Chairs er en helt ny og spændende serie af innovative gamingstole til de mest krævende gamere, udviklet med henblik på maksimal komfort, så både hjerne og krop kan holde til intensiv gaming i timevis – hvadenten det er World of Warcraft, Counter Strike eller League of Legends.


12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 100,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 1.199,-. ÅOP 0%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 1.199,-. Samlede kreditomkostninger 0,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 0,- samt levering og installering med en værdi på 395,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

Der findes ikke specifikationer på dette produkt.