Razer Abyssus V2 mus

Razer Abyssus V2 mus
Zoom - Razer Abyssus V2 mus
Før musen over billedet for at zoome
Razer Abyssus V2 mus
Razer Abyssus V2 mus
Razer Abyssus V2 mus
Razer Abyssus V2 mus
 
Finansieret pr. mdr.
19,-
Ekskl. lev. og instal.
Kontant: 599,- ekskl. levering
Tilbehørs produkt
Tilkøbsprodukt – skal købes sammen med alm. produkt.Tilkøbsprodukt – skal købes sammen med alm. produkt.
Ved et samlet produktkøb på 599,-. Løbetid 50 mdr. Fast årlig debitorrente 26,08%. Samlet kreditbeløb er kr. 599,-. ÅOP er 26,08%. Den månedlige ydelse er kr. 19,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 939,-. Samlede kreditomkostninger kr. 340,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Læg i indkøbskurv
Beskrivelse og pris
Specifikationer
Sammenlign produkt

Produktbeskrivelse

Razer Abyssus V2 mus

Razer Abyssus V2 har en forbedret formfaktor sammenlignet med det originale design til ambidekstral gaming. Uanset om du er højre- eller venstrehåndet, bruger klo-, håndflade- eller fingerspidsgreb, kan du nemt spille og nyde lange gaming-sessioner med denne mus.

Med en helt ny optisk sensor med 5000 DPI får du endnu mere følsomhed og kortere svartid, og det forbedrer din gaming-performance. Razer Abyssus V2 er udstyret til at registrere enhver af dine handlinger og forvandle det til bevægelser i spillet, så du aldrig misser de kritiske øjeblikke. Musen sikrer at du altid har et godt greb, så du har komplet kontrol. De formstøbte gummigreb langs siderne på Abyssus V2 er blevet tekstureret, så du kan lave dine lift-offs og hurtige swipes med dødelig præcision.


12 mdr. - 0% i rente:
Pr. måned 50,-
Fast årlig debitorrente 0%. Samlet kreditbeløb 599,-. ÅOP 0%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 599,-. Samlede kreditomkostninger 0,-.

Første rate betales ved levering. RF12 aftalen kan indfries til enhver tid. Beregningen er inkl. Oprettelsgebyr på 0,- samt levering og installering med en værdi på 395,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking


Hvordan vil du betale?
Du bestemmer selv – vælg mellem:
Finansiering, her deles betalingen over en længere periode. Bestem selv din månedlige ydelse Klik her»
12 mdr. rentefri, hvor du betaler over 12 mdr. med 0% i rente
Kontant betaling, hvor du betaler hele beløbet på én gang

Produkt specifikationer:

Der findes ikke specifikationer på dette produkt.